Over Geefpapier

Wat is Geefpapier?

Met Geefpapier geef je dubbel: een kado aan de ontvanger en meteen ook aan het goede doel. Dit is het principe van Geefpapier: Geven is leuk! Minimaal de helft van de opbrengst van Geefpapier gaat direct naar het goede doel. 

Geefpapier is speciaal ontworpen inpakpapier, in handige vellen van 30x50cm om thuis je kadootjes mee in te pakken. Genoeg voor het inpakken van een boek, twee cd's of vier paar sokken. Daarnaast zit er een leuk kaartje bij wat je erbij kunt inpakken, met meer informatie over Geefpapier en het goede doel.  
In onze webshop kun je vandaag de dag drie pakketjes Geefpapier bestellen: van 6, 12 of 30 vellen. Uiteraard zitten hier even zoveel kaartjes bij. Hoe groter het pakket Geefpapier is dat je koopt, hoe meer procent van het aankoopbedrag naar het goede doel gaat. Geefpapier wordt in twee dagen thuisbezorgd.

Momenteel steun je met Geefpapier 3FM Serious Request en daarmee het Rode Kruis. Na de Serious Request actie houden we het Rode Kruis als goed doel.
 
          
Geefpapier Home Image.jpg Sr.jpg


Een korte geschiedenis van Geefpapier

Geefpapier is bedacht door Bart van Aalst. Nadat Bram Ellens potentie zag in het concept is kort daarop Geefpapier ontworpen door Aimee Groen. Het team is met Willem van Wijngaarden versterkt die o.a. verantwoordelijk is voor de logistiek waardoor een samenwerking met sociale werkplaats Promen, die de bestellingen verzend, tot stand is gekomen. Als laatste is Tjerk Abma van ABMA Tax & Accounting B.V.  toegetreden. Tjerk zorgt ervoor dat alle geldstromen in goede banen worden geleid. Al met al een leuke reis tot aan het punt waar we nu zijn. Het einde is nog lang niet in zicht. We've only just begun...

Geefpapier drukker1.jpgGeefpapier drukker 2.jpg


Not for profit, open en verantwoord

Geefpapier is een 100% not for profit stichting. Dat betekent dat er geen winst gemaakt wordt. Het geld wat niet direct naar het goede doel gaat gebruiken we om nieuw papier te laten drukken, nieuwe designs te maken, en nog veel meer. 

Wil jij zelf ook Geefpapier inzetten voor een goed doel of het zelfs in het buitenland lanceren? Laat ons dat weten. We helpen je graag. Geefpapier is niet van ons, we helpen het slechts de wereld in.

Het product Geefpapier is bedrukt kraftpapier geproduceerd door Keijzer Papier B.V. dat begin 1998 als eerste in de branche het Eco-Label certificaat kreeg uitgereikt.. Ook werken we samen met drukkerij Printvisie, de groenste drukkerij van Rotterdam. Tenslotte werken we samen met Promen, een sociale werkplaats waar we de packaging en logistieke afhandeling laten uitvoeren.

Notice (8): Undefined offset:  1 [APP/views/layouts/default.ctp, line 95]
Notice (8): Undefined offset:  2 [APP/views/layouts/default.ctp, line 95]