Geefpapier is speciaal kadopapier
waarmee je een goed doel steunt
en dus dubbel geeft.

Feestdagen

Geefpapier is natuurlijk helemaal perfect voor de feestdagen. De kerstgedachte sluit perfect aan bij de kern van Geefpapier; met een kleine moeite een groot plezier doen. Daarnaast ziet het er ook gewoon super leuk uit: het vrolijke papier kleurt fantastisch bij de kerstboom :-)

Maar ook buiten de feestdagen is Geefpapier de moeite waard. Huwelijksgeschenken, verjaardagskado's, moederdagpresentjes of 'zo maar'-kadootjes; alles ziet er feestelijk uit in Geefpapier!
Bestel nu dus gewoon een pakketje Geefpapier voor thuis in onze webshop, er is namelijk altijd wel een goede gelegenheid te verzinnen om te geven! 

Dubbel geven

Met Geefpapier geef je dubbel: een kado aan de ontvanger en meteen ook aan het goede doel. Dit is het principe van Geefpapier: Geven is leuk! Minimaal de helft van de aankoopbedrag van Geefpapier gaat direct naar het goede doel. 

Geefpapier is speciaal ontworpen inpakpapier, in handige vellen van 30x50cm. Genoeg voor het inpakken van een boek, twee cd's of vier paar sokken. Daarnaast zit er een leuk kaartje bij wat je erbij kunt inpakken, met meer informatie over Geefpapier en het goede doel. Geefpapier wordt in twee werkdagen thuisbezord. 

Momenteel steun je met Geefpapier 3FM Serious Request en daarmee het Rode Kruis.  

Nu Bestellen

Notice (8): Undefined offset:  1 [APP/views/layouts/default.ctp, line 95]
Notice (8): Undefined offset:  2 [APP/views/layouts/default.ctp, line 95]